× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ζωηρή εορταστική κίνηση στην αγορά της Καλλονής

Ο Εμπορικός Σύλλογος συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Δήμου Δυτικής Λέσβου με σπιτάκι στο χωριό του Άη Βασίλη στην Πλατεία της Καλλονής

Γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Δημοσίευση 22/12/2022

Ζωηρή εορταστική κίνηση στην αγορά της Καλλονής

Ξεκίνησε να ζεσταίνεται σιγά σιγά η εορταστική κίνηση στην αγορά της Καλλονής, η οποία από το περασμένο Σάββατο έχει ξεκινήσει την εφαρμογή του διευρυμένου ωραρίου με λειτουργία των καταστημάτων πρωί και απόγευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρει μιλώντας στο «Ν» 99 fm και στην εκπομπή «Πρωινοί Διάλογοι ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βαγγέλης Χαλκοδαίμων τις πρώτες μέρες εφαρμογής του ωραρίου οι καταναλωτές ήταν κάπως μουδιασμένοι ωστόσο όσο περνούν οι μέρες η κίνηση στα μαγαζιά αυξάνεται.  Την τιμητική τους  αυτές τις ημέρες, σημείωσε έχουν τα καταστήματα με παιδικά ρούχα και παιχνίδια, αφού οι γονείς και οι νονοί βάζουν σε προτεραιότητα πάντα τις ανάγκες των παιδιών τους.

Φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλονής, αποφάσισε να διοργανώσει εκδηλώσεις σε συνεργασία με το Δήμο Δυτικής Λέσβου, συμμετέχοντας με ένα ξεχωριστό σπιτάκι το οποίο κάλυψε με δικά του έξοδα, στο χωριό του Άη Βασίλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως σημειώνει ο Βαγγέλης Χαλκοδαίμων το σπιτάκι του εμπορικού συλλόγου, έχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας που είναι ανοιχτά τα καταστήματα.

Έφυγε το Υποθηκοφυλακείο 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Βαγγέλης Χαλκοδαίμων αναφέρθηκε και στην αναστολή λειτουργίας του Υποθηκοφυλακείου της Καλλονής, χαρακτηρίζοντας το γεγονός ένα ακόμη πλήγμα στην τοπική οικονομία. Μεταξύ άλλων έθεσε το ζήτημα της φύλαξης των αρχείων τα οποία όπως είπε τοποθετήθηκαν σε ένα κτίριο το οποίο είναι πολύ πιθανό σε μια έντονη καταιγίδα να πλημμυρίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχουν τοποθετηθεί βέβαια από την Υποθηκοφύλακα σε πολύ ασφαλές σημείο, ωστόσο εμείς ζητάμε να μετακινηθούν άμεσα από εκεί διότι σε περίπτωση που έχουμε κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο και καταστροφή εγγράφων, αυτά είναι αδύνατον να επανακτηθούν».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

1.115 ήταν οι αφίξεις με τσάρτερ τον Απρίλη

Χωρίς εκπλήξεις το ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου του 2024 για τη Λέσβο
ΚΟΣΜΟΣ

Αντέχουν οι Ισπανικές εξαγωγές ελαιολάδου

Μέτρια αναμένεται η παραγωγή ελαιολάδου της Ισπανίας την ελαιοκομική περίοδο 2024 - 2025
ΑΓΡΟΤΕΣ

Αύξησε τις εξαγωγές τυριών η Ευρωπαϊκή Ένωση το 2023

Μικρή αύξηση της παραγωγής αναμένεται για το 2024, σύμφωνα με τις εαρινές εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπή για την αγροτική οικονομία της Ε.Ε.
ΑΓΡΟΤΕΣ

20.000 ευρώ για υποστήριξη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας

Τεχνική σύμβουλο με απευθείας ανάθεση προσέλαβε η Περιφέρεια
ΑΓΡΟΤΕΣ

Παραγωγή ελαιολάδου με βελτιωμένα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά

Καινοτόμο πρόγραμμα παραγωγής ελαιολάδου από εκπυρηνωμένη ελιά πριν την έκθλιψη
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στην έκθεση ακινήτων οι μεσίτες της Λέσβου

Με σκοπό την προσέλκυση επενδυτών- Νωρίτερα ο Σύλλογος Μεσιτών κάνει εκδήλωση και υπογράφει για τη δημιουργία νέας πανελλήνιας ομοσπονδίας του κλάδου
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Βάνδαλοι έβαλαν στόχο τα νέα ιαματικά λουτρά του Πολιχνίτου

Μελανό σημείο της μεγάλης απήχησης των νέων εγκαταστάσεων από τις πρώτες κιόλας μέρες λειτουργίας τους είναι οι ζημιές που προκάλεσαν άγνωστα άτομα πέντε φορές στον εξοπλισμό των λουτρών
ΕΡΓΑΣΙΑ

Υποχρεωτική η δήλωση απασχόλησης για κάθε συνταξιούχο με αγροτικό εισόδημα

Στην ειδική πλατφόρμα του ΕΦΚΑ μέχρι τώρα έχουν εγγραφεί περισσότεροι από 80.000 συνταξιούχοι που εργάζονται
ΕΡΓΑΣΙΑ

Αγγελίες εργασίας για το κέντρο «The Beauty House»

Αναζητούνται έμπιστοι συνεργάτες με όρεξη στη Μυτιλήνη
ΑΓΡΟΤΕΣ

«Πλέκοντας ξερολιθιές – κεντώντας λιθόστρωτα»

Βιωματικό εργαστήριο με Δωρεάν Συμμετοχή στις 25 &26 Μαΐου , στην Ανεμώτια Λέσβου από την ΚΟΙΝ.ΣΕΠ. «Ηφαίστειο Ανεμώτιας»
ΑΓΟΡΑ

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Υψηλή ποιότητα, μοναδική φρεσκάδα και πάντα χαμηλές τιμές!