× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Πρώτος στο X‑Terra Greece 2022 o Παναγιώτης Μπιτάδος

Μεγάλη επιτυχία για το Μυτιληνιό πρωταθλητή του τριάθλου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/4/2022

Πρώτος στο X‑Terra Greece 2022 o Παναγιώτης Μπιτάδος

Νικητής με χρόνο 02:20:30 βγήκε στο X-Terra Greece 2022 το παιδί φαινόμενο από τη Μυτιλήνη ο Παναγιώτης Μπιτάδος. Συγκεκριμένα ο Μπιτάδος αγωνίστηκε στο X-Terra Greece 2022 και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να κατακτήσει με άνεση την πρώτη θέση, και μάλιστα με διαφορά σχεδόν 2 λεπτών από τον δεύτερο που ήταν ο Maxim Chané.
Στον αγώνα ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος καθώς ο Παναγιώτης είχε να αντιμετωπίσει δυο Ολυμπιονίκες και πάνω από 10 Παγκόσμιους πρωταθλητές και φιναλίστ σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, σ' έναν αγώνα κορυφαίου επιπέδου που πρόσθεσε μια ιδιαίτερα ξεχωριστή αίγλη και τεράστια αξία στη μεγάλη νίκη του.
Οι συνεχείς διακρίσεις του μικρού Παναγιώτη Μπιτάδου τιμάνε κάθε Λέσβιο και μας γεμίζουν προσδοκία για ακόμα μεγαλύτερες νίκες, ακόμα περισσότερες διακρίσεις.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ