× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τίμησε την Ντέπη η Χοχλάκα!

Βράβευση της Μυτιληνιάς στιχουργού, στη διάρκεια της συναυλίας των Πυξ Λαξ, από τον Σύνδεσμο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού νήσου Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/8/2020

Τίμησε την Ντέπη η Χοχλάκα!

Μια ξεχωριστή περιελάμβανε η συναυλία των Πυξ Λαξ στο Στάδιο «Κ. Κεντέρης» της Καλλονής, το βράδυ της Τετάρτης, αφού η Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού νήσου Λέσβου, Βάσω Χοχλάκα, βράβευσε τη συντοπίτισσά μας Ντέπη Χατζηκαμπάνη, δημιουργό αρκετών επιτυχιών, για το στιχουργικό της έργο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ντέπη, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε την κ. Χοχλάκα για την τιμή που της έκανε, σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εκείνη, αφού Φίλιππος Πλάιτσικας, Μπάμπης Στόκας, αλλά και ο αείμνηστος Μάνος Ξυδούς ήταν οι άνθρωποι που «της άνοιξαν τον δρόμο του ονείρου», όπως σημειώνει.

Αναλυτικά, η ανάρτηρήσ της Ντέπης Χατζηκαμπάνη:

«Χτες ήταν μια πολύ συγκινητική αλλά και πολύ σημαντική βραδιά για εμένα.
Η πρόεδρος του συνδέσμου Πολιτισμού, Αθλητισμού & Τουρισμού Νήσου Λέσβου, Βάσω Χοχλάκα τίμησε εμένα και το έργο μου στην συναυλία των Πυξ Λαξ.
Την ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όχι για την βράβευση μόνο αλλά διότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι στον τόπο σου να σε στηρίζουν και να αναγνωρίζουν τον αγώνα σου και την προσφορά σου στην τέχνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν επίσης πολύ σημαντική για μένα η βραδιά που έγινε αυτό, διότι πέρα από την μεγάλη αγάπη που έχω στους Πυξ Λαξ, τους χρωστάω πολλά.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας μου άνοιξε τον δρόμο του ονείρου φτιάχνοντας το πρώτο μου τραγούδι,το αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, ο Μάνος Ξυδούς ήταν ο δεύτερος άνθρωπος που πίστεψε σε μένα και στις λέξεις μου και με μελοποίησε, ο Μπάμπης Στόκας πέρα από τους στίχους μου που έχει ερμηνεύσει, είναι δίπλα μου και μου κρατάει το χέρι από όταν ήμουν 16 χρονών.

Και οι μουσικοί του συγκροτήματος είτε οι τωρινοί είτε οι παλιοί είναι συνοδοιπόροι μου. Στον ντράμερ που ήταν για χρόνια στους Πυξ Λαξ, χρωστάω όλο μου το ουράνιο τόξο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα τεράστιο ευχαριστώ λοιπόν στην Βάσω Χοχλάκα. Που δίνει κι έχει να δώσει πολλά ακόμα σε αυτόν τον τόπο.

Και να ξέρετε, όλοι μαζί, αν είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι θα καταφέρουμε να βάψουμε ξανά την θάλασσα γαλάζια, θα δούμε τα αστέρια να ανθίζουν, καθώς η Γκρέτσια θα επιστρέφει από τα μέρη τα ξένα, με την παλιά της την κιθάρα και θα μας κερνάει τις πιο όμορφες νότες της.»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσιάσθηκε το βιβλίο «Ο κόσμος καίγεται»

Από το Ίδρυμα Χάινριχ Μπελ και τις εκδόσεις Τόπος έγινε η παρουσίαση του βιβλίου των Πέτρου Κόκκαλη και Ξενοφώντα Κοντιάδη
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Έκτακτη δρομολόγηση του Asterion II

Μπαίνει στην γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη τα Σάββατα του Ιουλίου και του Αυγούστου για να καλύψει τις ανάγκες μεταφοράς οχημάτων και φορτηγών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στόχος η ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες

Και η νεολαία και ο λαός, μπορεί να αξιοποιήσει κάθε κάλπη για να δοθεί συνέχεια στον αγώνα, που αποκρούει την πολιτική που υπερασπίζεται τους λίγους σε βάρος των πολλών» τόνισε η βουλευτής του κόμματος Αφροδίτη Κτενά στην ομιλία της στην εκδήλωση του ΚΚΕ
ΧΩΡΙΑ

Μπακογιάννης και Κοσιώνη στην Αγιάσο

Δοκίμασαν λουκουμάδες στο κατάστημα της πρώην Προέδρου του χωριού Διαμάντως Ρουγκέλλη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Ταγματάρχης Παπαγιάννης... ξανά στο Κιόσκι Μυτιλήνης

Άπαντες παρόντες στην πλατεία Ελευθερίας, στα αποκαλυπτήρια της προτομής του νεκρού Διοικητή του Τάγματος των Λεσβίων στρατιωτών, στην πολύνεκρη Μάχη του Σκρά
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν πάει άλλο με αυτή την Ευρώπη»

Η βουλεύτρια του ΚΚΕ, Αφροδίτη Κτενά μιλά στο «Ν» για τις ευρωεκλογές, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Καλωσόρισμα από το Δήμαρχο

Ευχάριστη πρωινή έκπληξη είχε μια ομάδα Τούρκων τουριστών την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Επίσκεψη Μουτζούρη στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών

Ενημερώθηκε για εκπαιδευτικά θέματα του νομού ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δράση παρατήρησης της Σελήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«Καθυστέρησαν πάρκο της Επάνω Σκάλας και πάρκο αναψυχής»

Υπέγραψε ο Μουτζούρης την ένταξή τους στο νέο ΕΣΠΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κλειστή η Ζωοδόχου Πηγής τη Δευτέρα

Λόγω επισκευής βλάβης από τη ΔΕΥΑΛ